ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΚΕΛΥΦΟΣ

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 390
E85 E97 BRAVO E97 FORTE 2
E66 2

Διαχωριστικά εσωτερικού και εξωτερικού ενος κτιρίου 

Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές και ανάγκες, όπου τα συστήματα υαλοπετασμάτων ήταν μόνο «διαχωριστικά» μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού ενός κτιρίου, στην ΕΤΕΜ σχεδιάζουμε συστήματα και λύσεις που είναι συμβατά μεταξύ τους, με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος και των συνθηκών διαβίωσης στο εσωτερικό της κατασκευής.


Τα συστήματα υαλοπετασμάτων, αεριζόμενων προσόψεων και σκιαδιών είναι προϊόντα που συνδυάζονται κατασκευαστικά και αρχιτεκτονικά στο κέλυφος του κτιρίου επιτυγχάνοντας ανθεκτικότητα, μακροχρόνια λειτουργικότητα, σωστή διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας και του φωτός, υδατοστεγανότητα, αεροστεγανότητα και ηχομόνωση, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.


Αναλυτικα

Αναλυτικότερα, τα προϊόντα που αποτελούν το σκελετό του κτιριακού κελύφους είναι τα συστήματα υαλοπετασμάτων, τα συστήματα σκιαδιών με ευρεία γκάμα περσίδων με πομπέ και ορθογώνια προφίλ σε διάφορες διαστάσεις και τα συστήματα αεριζόμενων προσόψεων (VFS), ένας πρωτοποριακός σχεδιασμός της ETEM που επιτρέπει διάφορα αρχιτεκτονικά σχέδια και στοιχεία, όπως σύνθετα υλικά (etalbond), μάρμαρα, κεραμικά πλακίδια, HPL κ.ά., που μπορούν να εφαρμοστούν εξωτερικά στην κατασκευή με χρήση του ίδιου συστήματος.
 

Τα συστήματα της ΕΤΕΜ επιλέχθηκαν σε πολλές οικιστικές και επαγγελματικές εφαρμογές όπως σε κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών, στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Διαχρονικά, η ΕΤΕΜ έχει κερδίσει τη φήμη αξιόπιστου προμηθευτή και συνεργάτη