Μεταλλικά

rolo1

 

L110: Η ενδεδειγμένη επιλογή. Ρολλό ή προφίλ κλειστού τύπου, κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους από 0,6mm έως 1,2mm ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: Άξονα, κουρτίνα, οδηγούς και κουτί κάλυψης μηχανισμού. Όλο το ρολλό είναι κατασκευασμένο από λίγα επαναλαμβανόμενα στοιχεία που μπορούν να συναρμολογηθούν από επαγγελματίες του κλάδου και τους επιτρέπει να διατηρούν ένα μικρό απόθεμα στην αποθήκη τους.

 

Δυνατότητα πολλών επιλογών. Το προϊόν διατίθεται σε πολλά χρώματα, και επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί με κουτί κάλυψης του μηχανισμού στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργία του μπορεί να είναι χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη, ανάλογα με τις απαιτήσεις και την συχνότητα χρήσης του πελάτη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διάφανων ανοιγμάτων για παροχή φυσικού φωτισμού και καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου.

Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας. Η ειδικά σχεδιασμένη διατομή του, εμπεριέχει ενισχυμένη νεύρωση για αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή. Το τελευταίο προφίλ του ρολλού-που εφάπτεται του εδάφους-φέρει ειδικές, πρόσθετες ενισχύσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς και λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια και προστασία.

 

 

rola2

 

 

 

Χαρακτηριστικά

Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα.
Κλασσική επίπεδη όψη.
Πάχη υλικού: 0.6, 0.8, 1.0 και 1.2 mm.
Δυνατότητα για εξαερισμό.
Συνδυάζεται τέλεια με το L110D.
Δυνατότητα για μεγάλο ποσοστό διαφάνειας.
Το best seller των ρολλών.
Μικρό κόστος.