Η ALUKAT

exterior 1300x570

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Η Alukat είναι μία σύγχρονη, τεχνολογικά εξελιγμένη,καθετοποιημένη μονάδα κατασκευής κουφωμάτων, η οποία εδρεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική.

Η Alukat λειτουργεί με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της, χτίζοντας ισχυρές σχέσεις προμηθευτή– συνεργάτη. Επικεντρώνεται στο συνεργάτη της, παρέχοντας του ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, καλύπτοντας κάθε απαίτηση και γι’ αυτό το λόγο παραμένουν πιστοί συνεργάτες της Alukat . Για τη διεξαγωγή μιας άψογης συνεργασίας, η Alukat παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στους συνεργάτες της

 

IMG 3472

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Alukat;

Τα κουφώματα της Alukat χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους η οποία οφείλεται στις πιστοποιημένες, επώνυμες α΄ ύλες, στην πιστοποίηση ISO n9001/94 και στη σωστή κατασκευή τους που οφείλεται στον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και στον έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με το πρότυπο του FPC.

Επίσης χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική τους, η οποία οφείλεται στην πρωτοπορία, στην καινοτομία, στο design των κουφωμάτων και στο σχεδιασμό προφίλ αλουμινίου από την ίδια την Alukat προκειμένου να παράγει κουφώματα εξοπλισμένα με τις υψηλότατες προδιαγραφές. Η εγγυημένη λειτουργικότητα είναι το τρίτο βασικότερο χαρακτηριστικό των κουφωμάτων της Alukat , εφόσον αυτά παρέχουν αντιδιαρρηκτική προστασία, ηχομόνωση, θερμομόνωση, αντίσταση στη φθορά του χρόνου, στεγανοποίηση και λειτουργική αποτελεσματικότητα. Το ποιοτικό, άριστα κατασκευασμένο, υψηλής αισθητικής, λειτουργικό κούφωμα της Alukat παρέχεται με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η Alukat είναι ένα οργανωμένο κατασκευαστικό εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων με αναπτυγμένο το δίκτυο των πωλήσεών της σε όλη την Ελλάδα και σταδιακά και στο εξωτερικό, και αποτελεί την προτίμηση των πελατών της γιατί επιτυγχάνει την ικανοποίησή τους.